right track cover

Ny single ude på Sound Seduction (Sony/Lifted House/Disco:Wax)

Så har jeg en nyhed: Jeg har siden april arbejdet på en ny single – og har signet en aftale med selskabet Sound Seduction og producer Jesper Sidelmann (Ida Corr, Camille Jones m. flere) Vi udgiver sangen “Right Track” d. 01.09.14 via Lifted House / disco:wax. Og her vil bl.a. udover originalen udgives 3 remix versioner lavet af bl.a. OBE & Chris Sane!

Jeg udgiver singlen under mit fornavn “Gregers” – så det er kun det jeg bruger fremover. Vi har arbejdet lidt med lyden og det er lidt anderledes i forhold til hvad jeg har lavet før

Sound seduction har smidt en TEASER her – en blanding af de forskellige versioner som kommer 1 September. God lytter!

https://soundcloud.com/sound-seduction-records/gregers-right-track-single-teaser